NONADULT - Ambiance Studio
24648
page,page-id-24648,page-template-default,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
ACUM SE POATE SI FARA NUDITATE

SALARIU 2500  3500Lei

Ca model NON-ADULT accentul se pune pe interactiunea verbala, practic este vorba doar de o simpla conversatie. Cel mai important este sa poti face conversatia interesanta, astfel incat sa dureze cat mai mult. Trebuie sa stii cand sa asculti si cand sa pui intrebari!

LIMBA ENGLEZA NIVEL MEDIU

Ca model NON ADULT ai nevoie de cunostinte medii de limba Engleza. Trebuie sa poti purta o conversatie verbala, uneori si 60 de minute.

CUNOSTINTE LIMBA FRANCEZA

Chiar daca nu este necesara, limba Franceza te ajuta sa ajungi la un public mai mare. Modelele care vorbesc chiar si putin limba Franceza inregistreaza castiguri extra.

CONTRACT DE MUNCA

Fiindca lucram cu forme legale beneficiezi de toate avantajele unui angajat legal: asigurare sanatate si toate taxele platite. Varsta necesara este de peste 18 ani.

300 LEI BONUS RECOMANDARE

De fiecare data cand recomanzi pe cineva pentru o pozitie de videochat non-adult la Ambiance Studio si aceasta persoana este angajata, tu beneficiezi de 300lei castig.

non-adult-videochat2
VINO LA AMBIANCE STUDIO

INCEPE ACUM

Vino la Ambiance Studio, stiu ca impreuna putem face tot ce ne dorim.
Important este sa vrei, sa fii hotarata, ambitioasa, perseverenta si iti voi oferi tot suportul si ajutorul meu!

Contacteaza-ne:

Trebuie sa introduci numele si numarul tau de telefon mai jos si sa apesi butonul.
Noi vom primi informatiile si te vom suna in maxim 24h.