24338
page,page-id-24338,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
STUDIO VIDEOCHAT CU EXPERIENTA

PROFESIONALISM 100%

Poti sa fi sigura ca la Ambiance te vei simti in largul tau si vei veni cu placere de fiecare data la studio. Noi iti oferim un mediu de lucru profesionist in care confidentialitatea si performanta ta sunt pe primul loc!

Incepe acum, citeste mai jos de ce sa alegi Ambiance Studio!

EXPERIENTA IN DOMENIU

De 8 ani formam o echipa solida care prin experienta acumulata reuseste sa transforme un model incepator in unul de succes in doar 60 de zile! Mii de fete au lucrat ca model videochat pentru noi de-a lungul anilor cu foarte mult succes!

STABILITATE FINANCIARA

Suntem o echipa mare si cu totii lucram pentru buna functionare a studio-ului. Salariile sunt platite mereu la timp si ne mandrim cu faptul ca ne tinem mereu promisiunile. La Ambiance Studio te simti in siguranta!

CONFIDENTIALITATE SI LEGALITATE

Vei lucra singura in camera, nu te deranjeaza nimeni si respectam intimitatea fiecarui model. Vei beneficia de contract de colaborare, ti se vor platit taxele si impozitele si vei avea Asigurare Medicala. Prezenta ta online va fi disponibila doar in SUA, nu si in Romania. La Ambiance Studio, singurele surprize vor fi cele placute!

CAMERE CU DESIGN MODERN

Investim foarte mult in aranjamentul camerelor de lucru. Fiecare camera este decorata modern si intr-un stil unic, pentru ca ne dorim tot ce e mai bun pentru modelele noastre.In camerele de lucru te vei simti la fel ca acasa si vei avea tot confortul necesar pentru a obtine rezultate cat mai bune.

despre-ambiance-studio-videochat-rev
MEREU CU UN PAS IN FATA

ECHIPA NOASTRA

Mai bine de 10 de angajati, pe langa modele, activeaza pentru studio in diferite domenii cum ar fi: tehnic, curatenie, design si decoratiuni, publicitate, fotografie. Suntem o echipa mare si cu totii lucram pentru acelasi lucru, sa asiguram modelelor conditii optime de lucru. Cu ajutorul echipei vei avea parte de un training performant cu rezultate vizibile si rapide. Vei invata atat de bine secretele videochatului incat in doar 6 luni vei putea deveni la randul tau un trainer foarte bun.

Citeste si:

Termeni si Conditii
Politica de Confidentialitate
Drepturi de Autor
team_image
Manager Studio

Ramona S.

Sunt responsabila de buna functionare generala a studio-ului si de noile aganjari.

team_image
Trainer

Geanina A.

Impartasesc cunostintele mele fetelor care sunt la inceput de drum in acest job.

team_image
Designer Interior

Cristina M.

Ma ocup cu decorarea si amenajarea camerelor de videochat.

8

ANI IN DOMENIU

32

CAMERE VIDEOCHAT

44

ANGAJATI

12

CAMERE CAZARE